V nedeljo, 10. junija 2018, smo uspešno izpeljali ustanovni zbor Kluba Katra Slovenije, izvoljen je bil tudi Upravni odbor, za predsednika sem bil predlagan in tudi izvoljen Janez Plankar. Članov imamo v tem trenutku 49.
Sedež kluba:
Klub Katra Slovenije
Rozmanova ulica 10, 8000 Novo mesto
Telefon: +386 40 451 021
Spletna stran: www.katra-klub.si/

Na srečanju je bilo prisotnih okrog 100 udeležencev in obiskovalcev ter 43 katrc vseh letnikov in izvedb, od t.i. TL, GTL, 4×4, kabriolet. Kar nekaj od njih  je še v originalnem stanju, nekatere so že prenovljene.

Ustanovni zbor Katra kluba Slovenija   Ustanovni zbor Katra kluba Slovenija

Za dobro družbo ter jedačo in pijačo sta poskrbeli dve ekipi. Za hrano je skrbela ekipa Ferfud, ki zadnja leta s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami razsveseljuje ljudi na različnih dogodkih in kar je najpomembneje, ves prihodek namenja projektu Botrstvo. Za pijačo pa je poskrbel atraktiven Tankr, predelan kombi IMV 1600 v potujočo točilnico piva.

Ustanovni zbor Katra kluba Slovenija

Ustanovni zbor Katra kluba Slovenija
Zahvaljujemo se tovarni Revoz, ki nam je prijazno pomagala pri organizaciji, g. Vojku Grobovšku iz Kluba prijateljev IMV za strokovno vodenje ob ogledu muzeja v Drgančevju, ekipama Ferfud ter Tankr in seveda vsem udeležencem in obiskovalcem, brez katerih ne bi bilo moč izpeljati ustanovnega zbora.
Poglejte si prispevek o ustanovnem zboru v reviji Novi medij.
Tekst: Janez Plankar, predsednik kluba
Foto: Nuša Plankar in Vojko Grobovšek