Drage članice in člani!

Po dolgotrajnih deževnih dneh vas vabimo, da se nam pridružite na našem srečanju v soboto, 10. 6. 2023, kjer  nam člana Jan Mlinar in Primož Tavčar pripravita zanimiv in pester program. V imenu vseh članov se vama že v naprej zahvaljujem za vajin trud in organizacijo. 

Zbirno mesto je gostilna Pri Županu med 9.30 in 10.00 uro, kjer je na voljo veliko parkirišče. 

Po kavi nas bo pot vodila ob 10.30 v žirovski muzej čipk in čevljarstva, ki je oddaljen 3 km. Vstopnina za voden ogled muzeja je 3,00 € na osebo. 

 Po ogledu muzeja, se ob 11.30 odpravimo proti Gorenji vasi, Lučinami na Goli vrh. 

Ob 13.00 uri sledi voden ogled utrdbe Rupnikove linije. Pomembno je, da smo primerno oblečeni, saj je v jami  približna temperatura 14 °C ter luže in blato. Vstopnina 4,50 € na osebo. Ogled traja predvidoma 1 uro.

Nato nadaljujemo naše druženje do Doma nad Zalo, kjer se ob čudovitem razgledu na Žiri ob 14.30 uri, kjer nas za kosilo pričaka cela domača klobasa s prilogo, domač kruh, in dve pijači (pivo, sok.. ) za ceno 15,00 € na osebo.

Dolžina celotne trase je predvidoma 20 km.

Za dobro izvedbo srečanja prosim za potrditev udeležbe najkasneje do nedelje, 28. maja 2023, preko spletnega obrazca V primeru, da se poleg vas udeleži srečanja še kdo, prosim dopišite število dodatnih udeležencev.

 Vabljeni!