Drage članice in člani!

Sobota, 1. junija 2019, dan srečanja Katra kluba Slovenije v Beli Krajini je tik pred vrati.

Odvisno po kateri poti se podate proti Beli Krajini, si lahko izberete dve možnosti, kjer se nam pridružite.

Ob 9.15 je odhod izpred trgovskega centra Qlandia Novo mesto (Otoška cesta 5, Novo mesto) na parkirišču pri vhodu A. Trgovski center se nahaja takoj po izvozu Novo mesto – vzhod.

Vsi, ki vas pot ne vodi skozi Novo mesto (če se odločite, da AC zapustite v Ivančni Gorici, vas vodi pot skozi Muljavo, Žužemberka, Dvora do Dolenjskih Toplic), se nam lahko pridružite v Dolenjskih Toplicah, kjer je drugo zbirno mesto na parkirišču zdravilišča Balnea. Odhod iz Dolenjskih Toplic bo ob 9.50. Pot nas bo vodila skozi Črnomelj, Adlešiče do vasi Žuniči, kjer nas pričakujejo v Šokčevem dvoru ob 11.00 uri. Pričakajo nas z belokranjsko pogačo, žganjem in suhim sadjem za otroke. Prikaz načina življenja nekoč traja približno uro in pol.

Po ogledu Šokčevega dvora imamo ob 13.00 kosilo v kampu Stari pod tik ob Kolpi. Na voljo bo hrana z žara (čevapčiči, piščanec, hrenovke za otroke, pečena zelenjava in sir) in nekaj sladkega za ob kavici. Cena ogleda Šokčevega dvora in kosila je za odraslo osebo 20,00 € in za otroka 18,00 €. V ceno ni všteta pijača, ki je na voljo izza šanka (razna piva, vina, sokovi, kava…). Prosim, da zagotovite točen znesek, ker drobiž je vedno problem ☺.

Do sedaj se je prijavilo 35 oseb in za toliko bomo zagotovili tudi hrane. Seveda nobenemu ne bomo zavrnili udeležbe, če se nam želi pridružiti, vendar prosim, da mi udeležbo potrdite najkasneje do srede, 29. 5., do 14.00 ure. Za neprijavljene udeležence ne bomo mogli garantirati obroka.

SREČANJE BO OB VSAKEM VREMENU!

Lep pozdrav,

Janez Plankar
GSM: 040 451 021