Če nam bo vreme naklonjeno, se dobimo v soboto, 19. 6. 20121 ob 10.00 uri v Ljubljani. O točnem kraju zbora v Ljubljani boste obveščeni naknadno.

Pot nas bo vodila preko Brezovice, Vrhnike. Logatca, Kalc in Planine do okrepčevalnice Prepih na Belskem pri Postojni . Kar se hrane tiče predlagam, da glede na še trenutno aktualne razmere, osnovo predstavlja ponudba iz prtljažnika naših katrc. V sami okrepčevalnici se seveda lahko dobijo tudi odlični hamburgerji in ostale zadeve, vendar če želimo, da smo deležni teh dobrot, bi morali do te sobote, 12. 6. imeti približno število udeležencev, da se za to ustrezno pripravijo.

Po okrepčilu nas pot vodi preko Unca, rakeka, Cerknice, Grahovega, Nove vasi do Bloškega jezera, kjer se lahko ustavimo tudi za nekoliko dlje časa in se ob lepotah narave ponovno okrepčamo.

In za zaključek pot popelje preko Rašice, Turjaka in Pijave Gorice do Ljubljane, kjer se “uradni” del srečanja zaključi.

Kot sem že napisal zgoraj, bo okvirno število sodelujočih v veliko pomoč pri organizaciji. Zato prosim, da udeležbo potrdite na povezavi:

Obrazec za prijavo

Vabljeni!